AIRTOX TX22 säkerhetssko

TransAm

Full säkerhet med ojämförbar komfortnivå

Den mycket avancerade Airtox stil TX22 kännetecknas av ett antal super features, såsom det revolutionerande spiktrampskydd: WHITELAYER® - stark som stål och mjuk som en köksduk. Med WHITELAYER®, Airtox har skapat en banbrytande teknik som skiljer TX22 från alla andra skyddssko på marknaden du kanske känner idag.


Airtox har också uppgraderat det övre materialet för denna stil till ett nytt och avancerat mikrofibermaterial. Detta material erbjuder lätta, andningsförmåga och vattenavvisande egenskaper. Passformen för denna stil är överlägsen och en egen klass. Våra ingenjörer har lyckats skapa en passform som är bred, atletisk och får skorna att passa som en handske.


WHITELAYER® kombineras med Airtox AIR-system 3.0 gör säkerhetsskon TX22 flexibel i en grad som endast känd från några få bra sneakers.


TX22 är utrustad med de enkla till och från AIRTOX PRO smart snörning.


Finns i en färgversion: blå (se olika färgkombinationer TX11, TX33, för versionen med skosnöror titta på TX1, TX2 or TX3, för midcut boot-version - kolla TX66).

ESD
EN ISO 20345 S3 SRC

Full säkerhet med ojämförbar komfortnivå

Den mycket avancerade Airtox stil TX22 kännetecknas av ett antal super features, såsom det revolutionerande spiktrampskydd: WHITELAYER® - stark som stål och mjuk som ...

Super Features:
Egenskaper:
  • NEO-stål lätt tålock
  • TPU klar hög yttersula
  • Bred skandinavisk passform
  • Yttersula med olja, syra och bränsle
  • Värmebeständig upp till 150 ° C (yttersula)
Storlek:

Entreprenörsvägen 36

Andra produkter i denna serie