AQUA-CELL®

Aqua-Cell® är ett tvåkomponentsmembran med utmärkta andningsegenskaper och som dessutom är 100 % vattentätt. Med Aqua-Cell®, fötterna hålls torra samtidigt som de kan andas.

COOL&ME®

Cool&Me® är en teknisk funktion som finns i vissa Airtox innersulor. Systemet är designat för att hålla fötterna torra och samtidigt reglera temperaturen. Genom att använda systemets speciella hexagonala mikrokanalkonstruktion transporteras svett bort från dina fötter och avdunstar. Cool&Me® förhindrar överhettning och förbättrar samtidigt fothygienen avsevärt.

POWERBREEZE®

PowerBreeze® är ett högteknologiskt textilsystem som ger effektiv luftcirkulation genom alla lager på skons övre del. Med den förbättrade andningsförmågan får du torrare och fräschare fötter under hela dagen.

StyroSoft®

StyroSoft® är en unik stötdämparteknik utvecklad i samarbete med Airtox specialistenhet; LAB 32. Styrosoft-sulor är ultramjuka och fjädrande – betydligt mer än vanliga EVA-sulor. StyroSoft kan ge en rebound-effekt på upp till 64 %. Resultatet är en extremt hög och märkbar grad av komfort i skorna.

WHITELAYER®

Världens lättaste nagelskydd; Whitelayer®, är extremt flexibel och väger bara 32 grams. 55% lättare jämfört med andra textilsömskydd. Som en extra bonus är materialet även fuktabsorberande.