Du har nu möjlighet AIRTOX företag

 

airtox-företaget

 


Airtox® - den episka danska säkerhetsskon packad med morgondagens tekniker. Tillhandahåller överlägsen komfort och osynlig lätthet till den professionella marknaden. Som en innovativ dansk tillverkare, kompromissar vi inte!

Legenden om Airtox fågelVarumärket för Airtox är en mystisk rymdfågel, "utan den här världen". Var kommer det ifrån och vad har det med framtidens skyddsskor att göra?


De kraftfulla mystiska "rymdfåglarna" kraschade till jorden från en avlägsen planet på det intergalaktiska halvklotet. De representerar framtiden och har sedan touchdown på marken bland annat fokuserat på att revolutionera skyddsskor.


De vilda fåglarna från rymden allierade sig snabbt med Airtoxs utvecklingsavdelning, LAB 32, och började omedelbart infektera avdelningen med framtida rymdteknik. De Airtox fåglar blev då synonymt med att utvecklas supercharged skyddsskor med surrealistisk teknik.


Dessutom vet vi inte så mycket om dem, mer än att de är oförutsägbara och kan transformeras blixtsnabbt.


Om de finner det nödvändigt kan de också bryta igenom alla hinder de kan ställas inför.

Designad och utvecklad i Köpenhamn

 

AIRTOX forskning och utvecklingsteknik


At Airtox, innovation och komfort är i fokus. Vi forskar och experimenterar ständigt med nya material och avancerad teknik. Produkterna är designade av vårt innovativa teknikteam; LAB 32.LAB 32, banbrytande tekniker!

Vi utrustar så många modeller som möjligt med super features av framtiden:
Whitelayer®
StyroSoft®
Powerbreeze®
Cool&Me®


Vi sätter trenden!
Airtox syftar till att förändra hela branschen, och med vår supercharged skyddsskor är kända för att sätta trenden på marknaden.

Mission

 

Uppdrag_airtox


Airtoxvisionen är att omdefiniera begreppet "skyddsskor".


Vi designar innovativa, avancerade och genomtänkta produkter. Vårt FoU-utvecklingsteam; LAB 32, arbetar nära professionella proffs och laboratorier i ett antal länder i samband med den ständiga vidareutvecklingen och optimeringen av våra produkter.


Under alla våra processer fokuserar vi även på socialt ansvar och goda arbetsvillkor. Vi tar hänsyn till vår miljö och säkerställer att både oss själva och alla våra affärspartners följer internationella och lokala miljölagar.

 

Karriärer kl AIRTOX

karriär på airtox mässa för skyddsskor


Karriär kl Airtox och socialt ansvar:


Vår prioritering är att erbjuda våra anställda de bästa arbetsvillkoren. Vi anser att det är av väsentlig betydelse att skapa ett bekvämt arbetsutrymme för att säkerställa att våra anställda spelar en aktiv roll i den positiva utvecklingen av vårt företag. Därför har vi en öppen, icke-diskriminerande inställning till vår personal och samarbetspartners och ser till att mångfald och självutveckling stöds.


Vi följer en global uppförandekod, som består av flera grundläggande principer för etiskt och ansvarsfullt beteende på global basis. För alla våra samarbetsvilliga leverantörer garanterar vi följande: alla anställningsförhållanden kommer att uppfylla de grundläggande behoven enligt FN: s konventioner.


Vi söker alltid nya talanger för att bidra till vårt team. Om du är modig nog att arbeta i vår roliga, snabba och innovativa miljö, ansök och berätta om dig själv!