AIRTOX FM1 säkerhetssko

Formula

FM1 skyddssko från AIRTOX

FM1-stilen från Airtox är en Super Charged Allround lätt och mycket ventilerande skyddssko.

 

Denna stil erbjuder Airtoxär ikoniska spiktrampskydd: Whitelayer®. Detta material utvecklades ursprungligen i USA som ett speciellt projekt för de amerikanska elitesoldaterna, Navy Seals, som krävde kortsäkra västar som var särskilt lätta och flexibla. Whitelayer® är extremt flexibel och samtidigt starkare än stål. Den integrerade Whitelayer® spiktrampskyddet i FM1 väger bara 32 grams och är därmed 55% lättare jämfört med andra textilspikmaterial. Som en extra bonus är materialet mycket flexibelt, andas och fuktreglerande.


FM1 erbjuder en utomordentlig hög komfortnivå och är mycket halkbeständig och värmebeständig upp till 300 ° C. Den övre drivs av PowerBreeze® luftflödessystem, vilket hjälper till att ge effektiv andningsförmåga och ökad luftcirkulation i skon. Stilen är metallfri, mycket andningsbar och rekommenderas endast för användning i områden som inte kräver vattenbeständighet. Medelvärd.


ESD
EN ISO 20345 S1-P SRC ESD HRO

FM1 skyddssko från AIRTOX

FM1-stilen från Airtox är en Super Charged Allround lätt och mycket ventilerande skyddssko.

 

Denna stil erbjuder Airtoxär ikoniska spiktrampskydd: Whitelayer®. Detta material utvecklades ursprungligen i USA som ett speciellt projekt för de amerikanska elitsoldaterna, Navy Seals, som krävde skottsäkra västar...

Super Features:
Egenskaper:
  • TPA-Plast lätt tålock
  • Bred skandinavisk passform
  • Yttersula med olja, syra och bränsle
  • Värmebeständig 300 ° C NRT gummi yttersula
Storlek:

36-48

Andra produkter i denna range