AQUA-CELL®

Aqua-Cell® är ett tvåkomponentsmembran med utmärkta andningsegenskaper och det är 100 % vattentätt. Med Aqua-Cell®, dina fötter hålls torra och fräscha.

COOL&ME®

Cool&Me® är en teknisk egenskap som finns i specifika Airtox-insulor. Systemet är utformat för att reglera temperaturen och transportera fukt. Med systemets unika hexagonala mikrokanalkonstruktion transporteras svett bort från dina fötter och avdunstar. Cool&Me® hjälper till att förhindra överhettning och förbättrar fothygienen.

POWERBREEZE®

PowerBreeze® är ett högteknologiskt textilsystem som ger bra luftcirkulation genom alla lager på skons överdel. Med den förbättrade andningsförmågan kommer du sannolikt att få torrare och fräschare fötter under hela dagen.

StyroSoft®

StyroSoft® är en unik stötdämparteknik utvecklad av Airtox expertenhet, LAB 32. StyroSoft®-sulor är mjuka och studsiga. StyroSoft® har en rebound-effekt på upp till 64 %. Resultatet är enastående gångkomfort.

WHITELAYER®

Världens lättaste och mest flexibla antipenetreringsskikt för skyddsskor! Whitelayer® är exceptionellt flexibel och väger endast 32 grams. Den är 55 % lättare jämfört med andra antipenetreringsskikt av textil. Materialet är också fuktabsorberande.