AQUA-CELL®

Aqua-Cell® är vårt unika bi-komponentmembran som gör Airtox säkerhetsskor 100% vattentät. Det fungerar perfekt även i det mest extrema vädret och erbjuder skydd mot regn och våta arbetsförhållanden. De Aqua-Cell® membranet är också andningsbart. Som ett resultat, Aqua-Cell®  håller fötterna hela tiden torra och fräscha.

 

Läs mer

COOL&ME®

Cool&Me® är ett mycket avancerat kylsystem. Systemet är designat för att förbättra luftcirkulationen i innersulan och för att reglera temperatur och komfort. Tack vare en unik hexagonal mikrokanalkonstruktion transporteras svettdroppar ständigt bort från dina fötter, förångas och håller dina fötter torra. Samtidigt kan frisk luft lätt passera genom innersulan. Cool&Me® förhindrar att dina fötter blir varma och svettiga för att öka den totala komforten när du bär dina skor.

Läs mer

POWERBREEZE®

PowerBreeze® är vårt högteknologiska, andningsbara tyg som används i många Airtox Produkter. Till skillnad från Cool&Me® systemet, PowerBreeze® används i den övre delen av skon för att tillåta konstant luftflöde. Denna mikrofabrik hjälper till att hantera svett och upprätthålla en torr känsla när du bär skon. PowerBreeze® ger överlägsen andningsförmåga, vilket ger dig känslan av verklig friskhet varje gång du bär din Airtox.

Läs mer

StyroSoft®

Ultramjuk stötdämparteknik för mellansulor. Dämpning, energiåterföring och flexibilitet på en gång. Mycket mjukare än vanligt EVA-material.

WHITELAYER®

Whitelayer® är inte mindre än en global sensation och används i Airtox för första gången någonsin inom säkerhetsskoindustrin. Detta unika, icke-metallfiltade tyg är en revolution i anti-perforeringsmaterial för skyddsskor. Det är en extremt stark, lätt, mjuk och mycket flexibel fiber som inte har någon verklig konkurrens på marknaden.

Det ger en utomordentligt hög skyddsnivå för dina fötter i alla miljöer. Whitelayer® ger dig rörelsefrihet och överlägsen komfort. Med hjälp av tekniker som Whitelayer® , Airtox har kunnat överbrygga klyftan mellan vanliga tränare och skyddsskor!

Läs mer