AIRTOX MA6 säkerhetssko

McLaren

Du har nu möjlighet AIRTOX MA6 vattentät skyddssko

Super charged allround lätt, andas och vattentät säkerhetssko.


Den här stilen är en av de första Airtox skyddsskor för att erbjuda den revolutionerande spiktrampskyddet: WHITELAYER®. Detta material utvecklades ursprungligen i USA som ett speciellt projekt för de amerikanska elitesoldaterna, Navy Seals, som krävde kortsäkra västar som var särskilt lätta och flexibla. WHITELAYER® är extremt flexibel och samtidigt starkare än stål.


Den integrerade WHITELAYER® spiktrampskydd i MA6-stil väger bara 32 grams och är därmed 55% lättare än andra textilspikmaterial. Som en extra bonus är materialet mycket flexibelt, andas och fuktabsorberande.


Denna stil erbjuder stor komfort och funktioner AquaCell® membran som gör skon helt vattentät med god andningsegenskaper. Det är mycket halkbeständigt och värmebeständigt upp till 300 ° C. Rekommenderas för användning i områden som kräver vattentäthet. Heavy Duty.


ESD
EN ISO 20345 S3 SRC

Du har nu möjlighet AIRTOX MA6 vattentät skyddssko

Super charged allround lätt, andas och vattentät säkerhetssko.


Den här stilen är en av de första Airtox skyddsskor för att erbjuda den revolutionerande spiktrampskyddet: WHITELAYER®. Detta material utvecklades ursprungligen i ...

Super Features:
Egenskaper:
  • Ultimate MI6 Aluminium lätt tålock
  • Bred skandinavisk passform
  • EVA avancerad mellansula av suspension
  • Yttersula med olja, syra och bränsle
  • Värmebeständig 300 ° C NRT gummi yttersula
Specialfunktioner:
Antistatisk-ESD Cool&Me® ventilationssystem Flexibel sula Värmebeständig yttersula Lätt och mjuk Skyddad tåhatt Stötdämpning Halkfast sula Vattentät och andningsbar övre
Storlek:

Entreprenörsvägen 37

Andra produkter i denna serie