OM AIRTOX DIVERSE

HÄR FÖR DU FÖR VEM VI ÄR, VAD VI GÖR OCH HUR VI SKAPAR BÄSTA SÄKERHETSsko

Du har nu möjlighet AIRTOX företag

 

airtox-företaget

 


AIRTOX® - den episka danska säkerhetsskon packad med morgondagens tekniker. Tillhandahåller överlägsen komfort och osynlig lätthet till den professionella marknaden. Som en innovativ dansk tillverkare, kompromissar vi inte!

At Airtox, utrustar vi våra skor med den mest innovativa och banbrytande tekniken som någonsin har sett inom säkerhetsskodon. Våra skor har skyddande tålock, exceptionell glidmotstånd och de lättaste anti-penetrationsskikten på marknaden. Våra skyddsskor har elektrostatiska spridningssulor (ESD) och stötdämpande innersulor som har en kylande effekt. Airtox säkerhetsskor har superlätta och flexibla mellansulor och mycket bekväma yttersulor. Utöver detta, Airtox skyddsskor använder också vattentäta och andningsbara ovandelar och en bred skandinavisk passform. Dessa är bara några av funktionerna som gör Airtox skyddsskor marknadens bästa skyddsskor.


Airtox är ett banbrytande märke för säkerhetsskor rakt ut ur Danmark.


Vi gör säkerhetsskor med exceptionell kvalitet och komfort, medan det fortfarande är snygg och fashionabla för användning året runt.

För närvarande Airtox produkter säljs exklusivt i utvalda butiker runt om Europa. Vårt mål är att utöka vårt globala fotavtryck och göra våra produkter tillgängliga i fler länder inom en snar framtid för att fler ska njuta av våra fantastiska säkerhetsskor från Danmark.


För närvarande fokuserar vi på utveckling och tillverkning säkerhetsskor och sälja våra produkter över hela världen i stora mängder B2B. Förutom vårt internationella mål, att säkerställa kontinuerligt stöd från lokala företag på Airtox, vi samarbetar också med små och familjedrivna företag, som vi intensivt arbetar med för att bygga framgångsrika och långvariga relationer. Det här är något vi uppskattar mycket.

Legenden om AIRTOX varumärke

 

Ansiktet på Airtox varumärke är en karakteristisk, något rovfågel. Vad är dess ursprung? Vad representerar den? Och vad har det att göra med säkerhetsskoens framtid?Du har nu möjlighet Airtox fåglar rörde ner på jorden från en avlägsen planet utanför vårt solsystem. De är mycket smarta, mekaniska varelser med avancerad intelligens.


De kom till jorden och - av en okänd anledning började de skapa skor med speciella egenskaper som aldrig sett förut inom skodon. De delar dessa revolutionerande produkter med människor. Du kan inte vara säker på hur du kan få kontakt med dem eftersom deras kommunikation med människor har olika former.


Ironiskt nog är en av de mest koncentrerade bonarna i Airtox fåglar finns på Köpenhamns flygplats. Därifrån reser de stora avstånd, främst i flockar, för att sprida sin befolkning över hela världen.


Vi vet inte mycket om dem, men det vi vet är att Airtox fåglar är oförutsägbara, utvecklas snabbt och är mycket mer tekniskt avancerade än någonting på jorden. Kunskapen och tekniken de delar med oss ​​gör våra liv bekvämare, eleganta och säkra.


Syftet med historien är att skapa en illusion av denna fågel, som tar kontroll över Airtox FoU-division med ett uppdrag att ta med de senaste teknologierna till jorden Från den intergalaktiska halvklotet, så att vi kan skapa de mest sofistikerade, extremt bekväma skorna. Skor som är fyllda med de mest snygga och nästan av denna världsteknologier.

Dansk design och utveckling av de bästa säkerhetsskorna

 

AIRTOX forskning och utvecklingsteknik


AIRTOX huvudkontor är baserade i Danmark. Härifrån utförs all design, utveckling och forskning. Vi har avsatt en enorm mängd tid och resurser till forskningstekniker och testmaterial, komponenter och nya system.

Vårt FoU-team har mer än 20 års erfarenhet av säkerhetsskor och håller koll på hela utvecklingsprocessen, från den första designskissen till den slutliga produkten.


VI testar våra produkter i de flesta extrema miljöer

Vi garanterar tillförlitligheten och kvaliteten på alla våra produkter. Till skillnad från en stor del av våra konkurrenter gör vi inte kompromisser. Vår prioritering är våra kunders tillfredsställelse.


VI ANVÄNDER EXTENSIVE TECHNOLOGIES

För närvarande finns det några teknik som finns tillgängliga i Airtox urval av skor: Aqua-Cell®, StyroSoft®, Whitelayer®, Cool&Me® och Powerbreeze®. Denna teknik har konstruerats noggrant by Airtoxs specialenhet "Lab 32".


VI Tänker ALLTID OM FRAMTIDEN


At Airtox Vi är proaktiva när det gäller att utveckla och undersöka nya trender inom säkerhetsskodindustrin. Vi strävar efter att förbli innovativa och i branschens framkant. Ny teknik ännu inte implementerad i Airtox produkter testas och fördelarna med introduktionen diskuteras för att säkerställa det AirtoxDe ultra lätta säkerhetsskor är de mest avancerade på marknaden.

Mission & vision

 

Mission och Vision AIRTOX


Vår vision och det övergripande målet är att bli det mest unika och innovativa varumärket inom industrisäkerhetssektorn.


För att nå detta mål är vi för närvarande på uppdrag att använda kunskapen och inspiration från globala kulturer. Vi gör detta genom att samarbeta med människor och företag över hela världen och genom att bygga en multinationell miljö på vår arbetsplats. 


Under hela arbetsprocessen fokuserar vi på socialt ansvar och fantastiska arbetsvillkor för att se till att varje kollegas motivation och engagemang accelererar till perfektion.


Vi bryr oss om skyddet av vår miljö och ser till att både oss själva och alla våra leverantörer har åtagit oss att strikt följa alla internationella och lokala miljölagar.

Karriärer kl AIRTOX

karriär på airtox mässa för skyddsskor

 


Karriär kl Airtox och socialt ansvar:


Vår prioritering är att erbjuda våra anställda de bästa arbetsvillkoren. Vi anser att det är av väsentlig betydelse att skapa ett bekvämt arbetsutrymme för att säkerställa att våra anställda spelar en aktiv roll i den positiva utvecklingen av vårt företag. Därför har vi en öppen, icke-diskriminerande inställning till vår personal och samarbetspartners och ser till att mångfald och självutveckling stöds.


Vi följer en global uppförandekod, som består av flera grundläggande principer för etiskt och ansvarsfullt beteende på global basis. För alla våra samarbetsvilliga leverantörer garanterar vi följande: alla anställningsförhållanden kommer att uppfylla de grundläggande behoven enligt FN: s konventioner.


Vi söker alltid nya talanger för att bidra till vårt team. Om du är modig nog att arbeta i vår roliga, snabba och innovativa miljö, ansök och berätta om dig själv!