Om oss | Airtox Company

Engagerad av vikingar

 

airtox-företaget

 

Airtox – den episka danska skyddsskon fylld med morgondagens teknologier. Våra produkter är konstruerade och designade i Copenhagen, – monterad i utvalda länder över hela världen.

Legenden om Airtox-fågelnVarumärkesfiguren för Airtox är en mystisk rymdfågel, "utan den här världen." Var kommer det ifrån, och vad har det med framtidens skyddsskor att göra?


De kraftfulla och mystiska "rymdfåglarna" gjorde landning på jorden från en avlägsen planet på det intergalaktiska halvklotet. De representerar framtiden, och de fokuserar på Airtoxicating skyddsskor.


De vilda fåglarna från rymden allierade sig snabbt med Airtox utvecklingsavdelning, LAB 32, och började omedelbart förorena enheten med deras futuristiska rymdteknologier. Detta är anledningen till att fåglarna snabbt blev synonyma med den surrealistiska tekniken som finns i Airtox skyddsskor.


Bortsett från detta vet vi inte så mycket mer om dem – annat än att de är oförutsägbara och kan transformeras blixtsnabbt. Om de finner det nödvändigt kommer de att bryta igenom alla hinder.

Konstruerad och designad i Copenhagen

 

AIRTOX forsknings- och utvecklingsteknik


På Airtox tillverkar vi lyxiga och mycket bekväma produkter. Vi forskar och experimenterar ständigt med nya material och avancerad teknik. Vårt innovativa tekniska team, LAB 32 in Copenhagen, övervakar design och utveckling.

Spjutspetstekniker!

Vi utrustar så många produkter som möjligt med vår exklusiva super features av framtiden:
Whitelayer®
StyroSoft®
Powerbreeze®
Cool&Me®

Mission

 

Mission_airtox


Airtox vision är att omdefiniera begreppet skyddsskor.


Vi designar innovativa, avancerade och genomtänkta produkter. Vårt FoU-utvecklingsteam, LAB 32, arbetar nära professionella laboratorier över hela världen för att utveckla och optimera våra produkter.


Vi fokuserar på socialt ansvar och goda arbetsvillkor. Vi prioriterar presentationen av vår miljö och kräver att alla affärspartners följer globala och lokala miljölagar.

 

Arbetsetik

 

karriär på airtox säkerhetsskomässa


På Airtox strävar vi efter att erbjuda våra medarbetare goda arbetsvillkor. Vi tror att våra anställda är avgörande för vårt företags explosiva pågående tillväxt. Vi har ett öppet och icke-diskriminerande förhållningssätt till våra medarbetare och betonar att mångfald och självutveckling stöds.


Vi följer en global uppförandekod som består av flera grundläggande principer för etiskt och ansvarsfullt beteende. För alla våra leverantörer kräver vi att alla anställningsförhållanden uppfyller de grundläggande kraven enligt FN-konventionen.